За Хотелот | Услуги | Hotel ARKA Skopje
Hotel in Skopje - Hotel ARKA
en | mk | de

Услуги

• Паркинг за 30 возила
• Резервации, туристички водичи и преведувачи
• Билети за театар, балет и филхармонија
• Организирање на такси превоз
• Безжична интернет конекција
• Достапни соби за непушачи
• Деца под 12 год. без надоместок во иста соба со родителите
• Домашни миленици само со претходно барање
• Услуга за хемиско чистење и пеглање
• Одјавување: 12:00 на пладне
• Цената на собите вклучува појадок, ДДВ и туристичка такса
• Се прифаќаат сите познати кредитни картички