За Хотелот | Hotel ARKA Skopje
Hotel in Skopje - Hotel ARKA
en | mk | de

За Хотелот

 

Хотел Арка е модерен и удобен хотел лоциран во историското јадро на Старата Скопска Чаршија, на само неколку минути пешки од центарот и сите главни туристички атракции.

 

Хотел Арка официјално е рангиран како супериорен хотел со 5 звезди.