Свадби и Забави | Hotel ARKA Skopje
Hotel in Skopje - Hotel ARKA
en | mk | de

Свадби и Забави

Прославете го Вашиот посебен ден во елегантна атмосфера, заедно со неверојатниот поглед на градот од нашата сала за прослави, Панорамскиот бар и rooftop тераса. Нашата персонал ќе се погрижи се да помине во најдобар ред, без стрес и со незаборавна забава.