Конференциски сали | Hotel ARKA Skopje
Hotel in Skopje - Hotel ARKA
en | mk | de

Конференциски сали

Во хотел Арка сме посветени да Ви овозможиме идеални услови за Вашите состаноци и конференции. Ви ги нудиме најдобрите сали во Македонија, опремени со најсовремена технологија, природна светлина и сета неопходна опрема. Вие ќе имате единствена точка за контакт за сите аранжмани, се од првиот телефонски повик до финалните детали. Со гордост можеме да се пофалиме дека сме најдобриот избор во градот и веќе 13 години сме првиот избор на најголемите странски организации кои организираат настани, конференции и обуки во Македонија.