Свадби и Забави | Свадби | Hotel ARKA Skopje
Hotel in Skopje - Hotel ARKA
en | mk | de

Свадби

Свадби

Прославете го Вашиот посебен ден во елегантна атмосфера, заедно со неверојатниот поглед на градот од нашата сала за прослави, Панорамскиот бар и rooftop тераса. Нашиот персонал ќе се погрижи се да помине во најдобар ред, без стрес и со незаборавна забава.

 

Во нашиот најпопуларен распоред, капацитетот на седење во салата за свадба е 195 особи.

 

За повеќе информации, свадбени мениа и слободни термини, јавете се на 070 345 500 или испратете ни емаил на оlja@hotelarka.mk.

 

||| Симнете ги свадбените пакети во PDF |||