Одмор | Бар и тераса | Hotel ARKA Skopje
Hotel in Skopje - Hotel ARKA
en | mk | de

Бар и тераса

Бар и тераса

Барот е отворен 24 часа, секој ден од неделата. Овде можете да уживате во прекрасниот панорамски поглед на Скопје и Старата Чаршија додека го пиете Вашиот омилен пијалок.