Свадби и Забави | Корпоративна новогодишна прослава | Hotel ARKA Skopje
Hotel in Skopje - Hotel ARKA
en | mk | de

Корпоративна новогодишна прослава

Корпоративна новогодишна прослава

Прославете го крајот на успешната година со Вашите колеги, соработници и пријатели.

Ние ќе Ви понудиме услуга и простор каде што ќе можете соодветно да ја претставите Вашата компанија за почетокот на 2020.

Искористете ја предновогодишната понуда за месец Декември.

За повеќе информации и слободни термини, контактирајте нé на:

е: olja@hotelarka.mk
м: +389 70 345-500