Свадби и Забави | Прослави | Hotel ARKA Skopje
Hotel in Skopje - Hotel ARKA
en | mk | de

Прослави

Прослави

Без разлика дали е коктел забава, роденден, мекици или некој друг важен настан, ние ќе ви обезбедиме простор и услуга да ја обележите пригодата.

 

За повеќе информации, мениа, понуди и слободни термини, испратете ни маил на Olja@hotelarka.mk или јавете се на: 070 345 500